Nyheter

Hva er metalllaserrensing?

Laser rengjøring av metaller en prosess som bruker en laserstråle for å fjerne overflateforurensninger på metaller, som rust, maling eller oksider.Arbeidsprinsippet for denne prosessen er å lede laserstrålen til en ren overflate, varme opp forurensninger og få dem til å fordampe eller dekomponere.

et bilde

En av hovedfordelene med laserrengjøring er at det er en berøringsfri prosess, noe som betyr at den ikke fysisk berører den rengjorte overflaten.Dette er viktig siden det reduserer risikoen for metalloverflateskader og gjør det mulig å rengjøre i trange rom eller vanskelig tilgjengelige områder.

En annen fordel med laserrengjøring er at den er svært selektiv, noe som betyr at den kan kontrolleres nøyaktig for å fjerne bare de nødvendige forurensningene.Dette oppnås ved å justere laserparametere, som effekt og bølgelengde, for å tilpasse seg de spesifikke egenskapene til forurensningene som fjernes.

Laser rengjøringer også miljøvennlig da det ikke produserer skadelig avfall eller utslipp.Det er også raskere og mer effektivt enn tradisjonelle rengjøringsmetoder som sandblåsing eller kjemisk rengjøring.

Det finnes flere typer lasersystemer tilgjengelig for metallrensing, inkludert CO2-lasere, ND: YAG-lasere og fiberlasere.Hver type har sine fordeler og ulemper, avhengig av bruksområdet.For eksempel er CO2-lasere flinke til å fjerne maling og rust, mens ND: YAG-lasere er mer egnet til å fjerne oksider.Fiberlaser brukes til presis rengjøring av elektroniske komponenter.

Generelt sett er metalllaserrengjøring en effektiv metode for å fjerne overflateforurensning på metalloverflater.På grunn av dens berøringsfrie, selektive og miljøvennlige egenskaper, blir den stadig mer populær i bransjer som romfart, bilindustri og produksjon.

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd. er en høyteknologisk industribedrift som spesialiserer seg på forskning, produksjon og salg av maskinene som følger: Lasergraver, fiberlasermerkingsmaskin, CNC-ruter.Produktene har blitt mye brukt i reklamebrett, håndverk og støping, arkitektur, segl, etikett, treskjæring og gravering, murdekorasjon, lærskjæring, klesindustri og så videre.På grunnlag av å absorbere den internasjonale avanserte teknologien, gir vi kundene den mest avanserte produksjonen og perfekt ettersalgsservice.De siste årene har produktene våre blitt solgt ikke bare i Kina, men også så langt som Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, Sør-Amerika og andre oversjøiske markeder.

 

Email: cathy@goldmarklaser.com
WeChat/WhatsApp: 008615589979166

b-bilde

Innleggstid: 26. april 2024